Buďme společně silnějším hlasem

25. 9. 2020

Vážení voliči

Nejsem zrovna typ, který by se chlubil svými aktivitami, ale vzhledem k mé pozici v nadcházejících volbách by bylo dobré říct Vám něco o mé osobě. Ti , co mě znají ví, že raději pracuji než mluvím, tedy se pokusím alespoň trochu sestavit Váš obraz o mně.

Je mi 35 let a téměř 20 let se pohybuji v sociální oblasti. Prvopočátek byl samozřejmě v rodině, ale již jako patnáctiletá jsem dobrovolničila v nemocnicích a centrech se sociálními službami. Později se mé působení zaměřilo především na seniory a práci s nimi. Velkým motivátorem pro tento směr jsou mí přátelé a členové strany, kteří jsou již v pokročilejším věku. Pochopila jsem, že mezi lidmi, kteří již nabyli životní moudrost a znají život, se cítím nejlépe. Začala jsem tedy studovat školu se zaměřením na sociální činnost a během studia založila firmu s pečovatelskou službou, úklidovými službami, ale i zakázkovým šitím (což je mimochodem můj velký relax a koníček) s trefným názvem JELIEL, podle patrona jež chrání ukřivděné. Mohla jsem se tedy zapojit i do šití roušek během karantény, nebo pomáhat těm, kteří si nemohli dojít na nákup nebo pro léky či si opečovávat domácnost, neboť jejich rodiny byly odříznuté díky Covidu.

Jsem přesvědčena, že jako zastupitel dokáži svést mnohem více v pomoci potřebným, a také prosadit některé změny, zejména v přístupu k lidem odkázaným na druhé, což nejsou jen senioři.

Věřím, že s Vaší pomocí, bez níž to ve volbách nepůjde, budeme společně silnějším hlasem a budeme schopni vytvořit mnohé.

Těším se, až se budeme potkávat.

Autor: 
Ladislava Šimková, kandidátka do Středočeského zastupitelstva